AICCDB 10 jaar jubileum / دهمین سالگرد انجمن اسلامی

دوازدهم فبروری سال جاری مصادف است با دهمین سالروز ایجاد انجمن اسلامی و فرهنگی افغانها در شهر دنبوس و حومه آن و مسجد شریف قباء. با کمال مسرت و سپاس بیکران به درگاه الله متعال شام شنبه دوازدهم فبروری 2022 از این روز پرمیمنت تجلیل نموده و تشریف آوری شما هموطنان گرامی را خیر مقدم میگوییم. برای معلومات بیشتر لطفاً به دعوتنامه ذیل مراجعه نمایید

Op 12 februari 2022 bestaat AICCDB en het daarbij behorende gebedshuis10 jaar. Bij dit heugelijke gebeurtenis willen we graag stil staan en het op een gepaste wijze vieren.

AICCDB heeft zich in de afgelopen 10 jaar op verschillende terreinen (religieus, maatschappelijk, cultureel en educatief) ingezet, voor de gemeenschap een platform geboden en als een brug gefungeerd tussen de islamitische gemeenschap in het algemeen en de Afghaanse gemeenschap in het bijzonder en de Nederlandse instanties.

Als een deel van de Bossche samenleving zullen we in de komende jaren meer dan ooit aan de versterking van de positie van de eigen gemeenschap aan de ene kant en de verbondenheid met de Nederlandse samenleving aan de andere kant hard werken.